Stereo Hearts

har inte bloggat på ett tag för har inte varit hemme eller suttit vid datorn påett tag menmen..
freddag: var på skolan, for till janina, åt sen vidare till holken och jobba på spökstigen, fick hämtning av simon och emil och åkte till stan for till natta och my va med henne och några till sen vidare till max och va där i några timmar.............. sen vid två körede simon och emil hem mig.
lördag: degar dagen! var hemme och bara chilla sen kom nina och hämtade mig, for till kågemarken och var med janina, frida och nina. va hemma vid halv ett sen vart de sova.
söndag: städat och sovit heladagen typ, ska snart hoppa in i duschen sen äta sen blir de sängen och sova bara för jag inte orkar gör något.

Someone like you

Igår åkte jag ju till Luleå på hockey, satan så dålig match.. förlora med 2-0 :(
När vi kom till stan igen så gick jag och Lisa på subway och åt middag. Efter det så följde henne halvvägs över parkbron innan jag gick till Patrik och va med han i ca 4 timmar. Sen hade jag ingen sovplats så jag ringde Nina och fråga om hon var på Atorp vilket hon var, dock skulle hon jobba idag men jag fick sova där ändå, så kring 2 tiden började jag att gå dit :D

Vaknade ca 10 och kunde då inte somna om, insåg även att när jag smsar så drar det både sms (från mina gratis) OCH pengar.. så skyndade mig att stiga upp och fixa mig för att gå till telia, men då sa Marija att telia inte har öppet söndagar ... så jag lånade hennes dator istället och satte mig här i köket. Har hunnit fika med henne osv och nu sitter jag själv i deras lägenhet eftersom hon drog in till stan.
Undra när jag ska dra mig hemåt!? (a)

Hahah konstigt inlägg med det får ni leva med :$

What's going on?

nu är jag fixad och klar för att åka mot staden, ska möta upp Lisa ca 12 och sen kliver vi på hockeybussen och åker upp till Luleå för att se bortamatchen!!
HEJJA HEJJA AIK


Under the coconut tree we stay

Nu har jag duschat och startat en film, blev Flirting with Forty :]
har även gjort andra saker, t.ex. sopat golvet, lagt in rentvätt i garderoben, sett tv och även slöat i sängen! blir nog snart att lägga sig å sova eftersom jag ska upp 9 - halv 10  imorrn så ;)


I am Reaching for the stars

eller så skippar jag den idén...tyvärr!
öppnade dörren för att släppa ut katten och insåg att det regnade mycket mer nu än för en halvtimme sen :'( såå jaa, hästarna får stå...ännu en dag!!

Where we go I don't care no

jahaja, dagen har gått i vågor kan jag säga..
sitter nu i sängen och ser på Svampbob Fyrkant, ganska roligt måste jag säga ;) Ska iallafall ner och dra på mig nå varma ridkläder sen ut och ta hand om två hästar. Efter det blir det nog att dammsuga mitt rum och ta det lugnt. Ska nog se en film eller något innan jag somnar :D



wiie

sitter just nu på skolan och väntar på bättre tider...
var på hockeyn igår med conny, robin, lina, julia och natta skit trevligt! men lite för lite folk... tyvärr så vart de förslust på straffar, riktigt surt men de får väl duga man kan inte vinna varje gång. idag blir de skolan fast den börjar vi typ 10 någongång sen blir de att fara hem och sova eller vara med någon. var tänkt att jag skulle till janina men de blir nog inte far mamma och pappa tjurar men jag ska nog dit på lördag efter som att dom ska ut då. asså mamma och pappa inte vi. vi ska köra nyktert i helgen!
men nu ska jag jobba vidare med volespa eller vad de heter håller på att bli tokig på den skiten!

jag älskar dig precis som du är

Bra morgon..först kom bussen 15 minuter sent. Körde in tiden och va istan endast 5 minuter försent och det brukar gå en buss till skolan ca 08.25 så jag tänkte att vi kunde ta den. Men nae då körde den bara förbi oss -.- Så då var det bara att vänta på lokalbussen som gick kvart i som oxå var sen :O
Kom iallafall till skolan och hade idrott, dock satt jag bara på golvet och gjorde ingenting... Hade sen ingen GKO så hade typ hål i tre timmar! Började multimedian 12.55 och då redovisade vi våra biljardbord, min var dock inte klar och nu kommer jag inte hinna göra klart den :( sen började vi med masklager (?) men sov typ bort den stunden..kände verkligen att jag inte mådde bra så åkte hem efter det. Då jag kom hem så gjorde vi middag, mådde ganska direkt bättre efter det. La mig sen i sängen och gjorde klart min debattartikel till svenskan, letade halloweenkläder med sandra osv. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, spelar Wordfued mot Lajnia;*

ajja godnatt!<3


party like a rockstar

just nu har man lunch men väntar på att janina ska sluta så hon slipper sitta själv. är jätte hungrig och slö idag och sen ska man på hockey ikväll vilket kan bli jobbigt men kul, sen ska man ju gå på stan men batteriungen julia grdain vilket kan bli jobbigt!

We'll Be Alright

de var ju ett tag sen man bloggade nu men ajja lika bra de!
började dagen med att försova sig och missa bussen så fick lyx med att morfar körde mig. sen kom man på att man hade två prov efter varandra idag men de gick ändå bra så ajja orka bry sig längre, sen fick vi gå MP2ornas spökstig idag, trodde jag skulle kissa på plats så blondi tog tag i benet!
men nu ska jag ta och he mig isäng!
saknar..

wish i could throw away the key

Har haft lite dålig uppdatering på sistonde för min del :(
men ska nog försöka ta tag lite i det. Idag har det iallafall varit skola, sen så direkt jag satte mig på bussen hem så började jag må illa. Så jag satte hörlurarna i öronen och tittade ut, försökte blunda för jag var så trött oxå. Så sov nästan hela vägen hem, började iallafall må bättre av det så :) Tänkte även fara ut och rida idag men dels så svarade inte Camilla på mitt sms och dels så var jag så slut så  jag brydde mig inte så mycket om det. Istället så gick jag in och gjorde mat samt såg TV. Ikväll blir det nog det sistnämna, TV alltså, har hittat nå program jag ska se och har väntat sen i måndags på ridsporten som är 22.10 ikväll :] hihih var så länge sen jag såg det så jag har längtat!!! Ha en bra kväll :D


I’m gonna party like it’s my civil right

skolan idag.. som vanligt men har bara haft en slappar idag. började med matte sen en handelslektion sen lunch sen hål till halv två och då vare de idrott i en timme sen hem! kom hem vid typ halv fyra till ett tomt hus, sen ringer pappa och säger att han och oliver är på lassa för att olivertyp fått en blodprop i benet?! ajja dom är i alla fall hemma nu.
har suttit och pluggat ganska mycke samhälls och nu ska jag byta till engelskan och göra den. har två prov imorgon.. efter varandra desutom!
men nu ska jag ta en snadddusch sen fortsätta jobba!

The kids aren't alright

är supertrött nu så orkar egentligen inte blogga..snart smäller nog ögonen igen!:O

Men iallafall, slutade halv ett för läraren var borta. For till stallet vid halv 4, red Costner och fick sen hämtning av Erik så va hemma 20 minuter tidigare än vanligt. Gjorde då mat och sen gick jag ut till Maja för att rida henne, ställde in henne i boxen efteråt och tog Sverre till stallet. Han dock inte rida honom med jag borstade upp honom så han har fin man igen :]

Nae, nu, godnatt!

Get


never let me go

var ett tag sen man bloggade senast med de får duga.
sitter just nu på våran UF lektion och försöker jobba hårt. söker rådgivare m.m. hoppas de går vägen! frida har smitit iväg men snart kommer väl hon tillbaka hoppas jag. ikväll blir de hårt plugg inför engelska och samhälls proven som kommer på onsdag morgon, känns tufft men går nog bra! men nu ska jag jobba vidare!

Godnatt!♥

Säger Godnatt med ett bildinlägg!(a)

Bilder på hundarna
från idag!

Just the way you are

For ut och red vid halv 1, då det snöade och guud vilken härlig känsla det var! :D
Sen duschade jag hunden och mig själv. Fixade mig osv och sen drog jag och mamma till Bergsbyn för att se hockey. Dock förlorade vi mot Linköping som vann med 2-0 :(
Sen har vi väl haft annat kul, och nu är jag hemma igen. Ska nog antingen se film eller tv innan jag sover! Hoppas ni andra haft en rolig kväll :)

hockeygrabbarna


ses i dimman

ikväll blir de att fara på lagfest sen vidare ut i dimman och se vart man hamnar! kommer bli en sjuk kväll. väskan är packad och kläderna m.m. är på plats! så nu väntar man bara in klockan. igår var man hos amanda som hon skrev orkar inte gå in på detaljer då. for en bussen 09:05 imorse till stan och träffade upp Zebbe Strömberg och gick med honom på stan. kollade på snowboards m.m. åt på frasses och sen gick jag till for noxe eller hur de stavas och spelade lazerdoom med laget som jag nu ska och träffa upp på brännan skolan!
skål ha en bra kväll allihopa!


Used to be a Romeo til' I found my Juliet

Nu har Felicia åkt med bussen in till stan. Så nu är jag ensam i min säng igen :(
Igår blev det så att vi var i studion och fota lite. Sen drog jag, Frida och Felicia hem till mig där vi gjorde mat, red, pratade och hade kul, fast även tråkigt ;) Frida for hem vid 12 någongång och då visste inte jag och Felle vad vi skulle göra, så vi la oss  min säng och prata & försökte sova. Somnade kanske vid 2 någongång, vaknade 8 och insåg att det snöade ute!! :D:D:D

Följde Felicia till bussen och när jag gick tillbaka så hörde jag ett klart och högt helikopterljud, men såg INGET på fler minuter! Sen såg jag något komma, då var det en ambulanshelikopter som körde rakt ovanför mitt huvud och ganska lågt oxå!:O

Ajja, några bilder från studion!:)


there is no one like me

sitter just nu och väntar på att lektionen ska ta och börja. måste även kolla över engelskan igen tydligen.. kändes inte så bra men ajja de måste väl göras i alla fall. vaknade klockan 6 imorse och hoppade in i duschen packade sen for jag till skolan och nu sitter man här taggad som ett svin på livet!
efter skolan blir de som sagt att fara till amanda men henne och frida, blir att laga en stor jävla middag och sen rida film m.m. kommer bli härligt, hoppas även på att någon bjuder en på fest och skjus till stan men de kan bli tufft men man kan i alla fall alltid hoppas och be!


helgens planer

sitter just nu och funderar på hur helgen kommer att se ut. blir nog troligtvis såhär:
  • fredag: skola, foto, fara till manda äta, se film m.m. sen säkert fara vidare till någon kanske stan eller nå sånt.
  • lördag: fara hem, duscha m.m. sen vidare till lagträffa, spela lazerdoom och äta sen he någongång på natten!
  • söndag: ligga hemm plugga och se tv som vanligt!

vi gör de igen!

skellefteå aik gör de ännu än gång!
vinst med 4-3 mot MODO Hockey!

I’m sorry, I can’t be Perfect

Igår så blev det inget bloggande utan en massa annat istället :(
Jag red Sverre, gick ut på en prommis ungefär en timme. Sen tänkte jag även rida min andra häst, men istället gick jag in och tänkte se film och sova tidigt. Men istället för det så städade jag mitt rum, dammsugade noga, dammtorkade och bäddade rent i sängen. När jag var klar så insåg jag att klockan var 23.53 så det var bara att gå å lägga sig då :)

Idag så har jag haft bad på idrotten, så va på edda. Där så flöt vi runt lite, "livräddade" varandra och lekte lite. Fast leken ville jag inte vara med på ;) När vi var tillbaka på skolan så hade vi GKO där vi ska göra en kalender, så ska ta och leta bilder till det snart. Sen så har vi haft matte och har även sett en pjäs i aulan. Pjäsen var nog den tråkigaste jag någonsin har sett, den var både tråkig, fånig och tapig.. så hade hellre haft multimedia än det där!

Tänkte däremot avsluta detta inlägg med en låt, visst den är gammal men jag tycker ändå den är bra!

livet är inte perfekt men de är inte jag heller

dags att blogga igen då!
skola så vanligt, även varit och lämnat ut en massa CV på olika platser, nu hoppas man bara på jobb också. imorgon blir de skola som vanligt men ska till amanda efter skolan. vid typ halv tre så ska vi även fota lite så kommer nog en bildbomb på bloggen i helgen eller nästa vecka så håll utkik efter det!
nu snart ska man ta sig en varm dusch sen ner i sängen med matte boken i högsta hugg!

all night long

Hur gammal är du? - 17
Hur lång är du? - 176-177.
Hur mycket väger du? - för lite.. men jag bryr mig inte så hårt
Har du några piercingar/tatueringar? - hål i öronen, ska ta i naveln
Vilken skola går du på? - Atorpskolan.
Vad vill du bli när du blir äldre? - rik?
Är du singel? - helt klart!
Har du syskon? - 1 storebror. oliver karlsson
Vars bor du? - skellefteå, medle
Vad tror du andra får för intryck av dig? - ehh inte vet jag och bryr mig inte
Din favoritmaträtt? - har ingen
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - soppa ... 
Din naturliga hårfärg? - ljusbrunt..


- SENASTE -
Som ringde dig? - Lovisa Forsberg
Som smsa dig? - Daniel Smedh
Som du smsa? - Daniel Smedh
Som du kramade? - typ Amanda
Som du kysste? - ....
Som du slog? - nämner inga namn
Som du bråka med? - fel personer...
Som massera dig? - någon kille.. minns inte vad hen heter typ något på J 
Som du dela dricka med? - minns inte
Missade samtalet? - Rasmus Holström

- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - gud nej!
Hur många gånger har du varit kär? - typ två kanske. 
Har du blivit dumpad? - Ja.
Har du dumpat någon? - Ja.
Är du romantisk? - nej typ inte
Kärlek vs sex? - just nu sex! men ajja de kan ju ändras
Ditt längsta förhållande? - 6 månader
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - nja typ inte. 
Vad faller du för hos killar? - Personligheten!
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - beror på...
Har någon varit otrogen MED dig? - ja.. eller ja halverst..
Har någon varit otrogen MOT dig? - nej, inte vad jag vet
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - tre enkla jävla ord. " jag älskar dig"


- VEM/VILKA... -
Är din bästavän? - har inte någon riktigt "bästa vän" men har många bra vänner men kanske amanda och julia är närmast..
Saknar du? - två killar...
Vill du träffa just nu? - samma som förra frågan..
Umgås du mest med? - De borde vara Amanda Enkvist, Julia Gradin, Nina Löfgren, Janina Södermark, Frida Lövgren och Rasmus Holmström & Conny Lundkvist
Stör du dig på? - finns en massa man kan börja med folk som snackar skit och inte vågar stå för de dom säger, folk som dömer mig före dom känner mig, internet/mobil kaxare, folk med fördomar, och en jävla massa annat! 
Vem puffade dig senaste på facebook? - Rasmus K nånting...
Vem kommer du träffa imorgon? - Bästa HP2 m.m.
Vem har du inte träffat på länge? - Johanna Grenvall!
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa just nu? - hehe.... 4 underbarat härliga männsikor som får en att må bra!
Skulle du vilja se ut som? - Någon snygg förmodligen? 

- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - äkta norrlänning! 
Är du glad just nu? - Haha inte precis!
Har du en hund? - Nej. 
Har du en katt? - ja ... 
Har du varit utomlands nångång? - Ja.
Har du svarat ärligt på alla frågor? - Ja.
Är du blyg? - Det skulle jag väl inte påstå. bara ibland kanske 
Ska du ta körkort? - Ja självklart dum fråga!
Ska du tatuera dig/pierca dig? - klart som fan!
Vill du har barn? - Jag vet inte..
Hade du kunnat adoptera? - tveksamt... 
Hade du kunnat adoptera bort? - Nja
Har du en egen dator? - Nej men vill ha. 
Är dina föräldrar skilda? - Nej!

Sexy and I Know It

skolan idag som vanligt, bad sista lektionen sen blev de stan och sedan hem!
nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska försöka plugga till provet imorgon. ska även få tag på min lillavän amanda och prata om helgen! men de kan ju gå sådär..

En man i 40års-ålderna som bloggar..

Sitter ju oftast vid datorn på skolan eftersom vi jobbar. Och såklart så många andra så sitter jag ju då på facebook, började även snacka med pappa och då skickar han en länk som han tycker jag ska in och kika på...OCH JOO, MIN PAPPA HAR BÖRJAT BLOGGA!! :O
Typ skrattretande, komiskt, vad som hellst. Men aa så är det, jag började då asgarva när jag gick in på den :D

Annars idag så har jag varit i stallen hela kvällen, först på ridhuset och skulle där hoppa Lady. Hon var jättefin förutom den gången hon vägrade och jag landade på hindret och åkte sen ner på marken framför henne ;)
Efter lektionen så tog jag bussen hem och åt middag, sen vid 8 gock jag ut till min häst. Henne red jag barbacka på och det gick super, hon var bara lite bråkig i stallet men jag tror hon var hungrig. Det LILLA matvraket :]

Ganska snabbt och kort inlägg, klockan är fan halv 1 och jag borde sova. Godnatt!

smoke weed everyday

trevligt helg har man då i alla fall haft kan jag lova.
  • fredag: låg hemma och såg film.
  • lördag: for till amanda och va med henne for till stan, va med folk, bastade, drack och hade trevligt. fick även träffa conny och rasmus. somnade vid typ 7-8 på morgonen...
  • söndag: vaknade upp, insåg vad klockan var körde hem, låg hemma resten av dagen.
idag har man bara varit på skolan och chillat. sitter just nu och tar hem lite musik till datorn. ska snart ta och hoppa in i duschen och bli till människa. sen blir de sängen och sedan sova.
längtar ttill nästa helg även om jag inte vet vad jag ska göra så kommer de bli nice, vet i alla fall att på lördag är de lag träff sen vet jag inte så mycket mera, kommer nog bli kung hur som helt!
skulle inte sitta fel med en drink eller två eller typ tio till helgen!

I need you know..

Igår blev det så att felicia tog moppen hit, sen blev vi bjudna till att va i stan å basta med några så i all iver försökte vi fixa skjuts och tillslut så gick det. Fick oss till stan, och sen var det bara byta om och hoppa i bastun. Efter typ halv 12-12 så fick vi inte vara där längre så då drog vi vidare. Sen vid typ 3 tiden så fick vi skjuts hem så va hemma typ halv 4, ändå ganska nice :) fick ju sova i min egen säng =]

Idag vakna jag kring 12 kanske? Låg och drog mig i en kvart ungefär sen tvingade jag mig upp. Nu ca två timmar senare har jag gjort mig klar och ska strax dra till stan för handledarkurs..kommer nog bli drygt tror jag :/

felle från förra helgen<3


good morning!

Blev så att vi såg ettan, tvåan och trean igår :D
Somnade kasnke vid 2 tiden? Har iallafall vaknat nu men ligger fortfarande i sängen, ska snart stiga upp och klä mig sen ner och äta frukost :) Senare idag blir det iallafall att fara ut i skogen och fota, ska göra en uppgift från skolan (A)
Och tack för det fina vädret!! :$


helt fantastisk!

sjuk duktig tjej, fick rysningar genom hela kroppan.

jag försöker men förlorar varje gång

sitter här vid datorn & har krypt in i min onepice, ikväll blir de att plugga & hade. inget uteliv nu ikväll trots att de är the voice i parken men de orkar jag inte fara på.
mamma & pappa kom hem från utlandet i onsdags & och hade köpts med sig lite saker till mig & min bror. jag fick en ring, ett par röda convers och en navelpiercing. ska snart ta hål i naveln ska bara boka tiden nu, kommer bli galet nice hoppas jag i alla fall.
imorgon blir de nog också vara hemma och på söndag där de nog av till piteå med brudarna!

men nu måste jag plugga vidare har prov på måndag... kan bli tufft!

http://nettnettan.blogg.se/

The final destination!

Jaa, som ni kanske läste på felicias senaste inlägg. Vi vann igår över Luleå, så jävla härlig vinst måste jag säga. Trodde typ det skulle bli förlängning när det stod 2-2, men i sista minuten så sätter Forssell ett tredje mål!!

Iallafall så har det varit skola idag och inte så mycket mer med det. Ikväll blir det att ha filmkväll med min kära kusin, vi har just slagit igång The final destination, ettan och sen kanske det blir att se tvåan oxå! :D
Tanken var att felicia skulle komma hit ikväll men så blev det inte :( får bli en annan gång!
Nu ska jag ta och se filmen, vi hörs! (A)



vi på västrastå har aldrig tvivlat


sitter just nu på våran administrationalektion och funderar på om man ska börja jobba men vet inte riktigt vad de är jag ska jobba med. igår var men ju så klart på skellefteå aik matchen mot luleå och som förväntat så visade skellefteå varför dom är bäst. första perioden var vi väl inte så bra och inte klacken heller, men då kom andra perioden och då var de igång låg under med 2-0 där ett tag men i andra så började vändning med att vi gjorde 2-1. tredje och sista perioden så ägde skellefteå ut luleå med hjälp av Erik Forsell som gjorde 2-2 sen in i sista minuten lyckades han sätta 3-2 målet, skrek så mina lunger inte orkade mer och hoppade som en tok!

idag blir de att chilla hemma efter skolan tror de blir vara hemma hela helgen men dom planerna kan snabbt ändras!

This is my life!

Hejhej, jag och min vän Felicia har nu skapat en blogg tillsammans, hennes idé ;)
Men har jag haft en blogg förut där jag har skrivit om min vardag osv. men slutade med den och skaffade en bildblogg istället amandasbiilder där jag fortfarande är aktiv.


Iallafall så heter jag ju då Amanda och är 17 år, fyller 18 i februari!
Bor 3,5 mil utanför Skellefteå med min mamma, hennes sambo och hans dotter.
Går andra året på medieprogrammet (samma skola som Felle). Jag gillar att vara med mina kompisar, rida, fota osv. även att se hockey, SKELLEFTEÅ AIK!


Men har just slutat lektionen nu så måste dra, tjing!(a)


detta är jag, felicia

hejsan och välkommen till min och amandas helt nya blogg!
jag heter felicia karlsson och är 17år och kommer från skellefteå, medle. jag går andra året på handelsprogrammet på anderstorpskolan. jag är ett stort skellefteå AIK fan och älskar att åka snowboard m.m.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0