You're so hypnotising

Min kusins kompis ringde mig när jag satt på bussen påväg från skolan in till stan. Hon och hennes kompis skulle tydligen med samma buss som mig. Stod utanför bussen och vänta på dom, just när bussen åkte iväg så kom dom springandes :/ Missade alltså bussen med 15sek och jag var snäll å missa bussen för dom. Iallafall så hade inte snabb-bussen till Kusmark kommit, den kom typ 5min senare så åkte med den till Kus och min kusin fick hämta oss där (a)
När jag kom hem var jag ensam hemma, de andra for hem till Malå. Så jag gjorde middag, starta en tvätt, julpynta mitt rum (bilder kommer) och sen gick jag ut och gick. Har startat en till tvätt och nu sitter jag här och äter morötter. Ska nog snart hoppa in i duschen och sen blir det att se film!:)

Ha en bra kväll!


30 november

Sitter i bunkern med några klasskompisar, svenska är i princip inställd så börjar itne förrän halv 2 :O då har vi bild och ska fortsätta med keramik/lera. Ikväll var tanken att jag och min familj skulle till min låtsaspappas bror för att äta surströmming, men jag hoppar över det. Åker hem efter skolan och är ensam istället, ska ut och gå hade jag tänkt iallafall. Sen blir det nog att dunka musik oxå eftersom då är det ingen som kan klaga och be mig sänka (A)


ta mig härifrån..

Sitter nu på fotolektionen och vill bara härifrån. Hatar detta ämne..
Har svenska om 20-30 miuter där jag ska analysera en dikt. Tar sedan bussen in till stan och ska göra lite saker tills Felle är klar. Hon skulle typ sitta kvar och göra klart till hennes engelska redovisning, sen kommer hon in till stan :)

ajja, vi hörs!(a)


bloggtorka...

detta suger...
orka dra upp en hel vecka i ett inlägg? NAE, så jag drar bara dagen:)
Har varit på skolan (förstås), sista lektionen så hade vi grafisk kommunikation som jag ahde längtat efter hela dagen (a) Har nu äntligen gjort klart min kalender som vi har arbetat med, det enda jag ska göra är nog att skriva ut den tror jag? Vilket blir förhoppningsvis på torsdag. Jag slutade även en halvtimme tidigare så jag hann med kvart i 4 bussen till stallet. Fick hämtning där av mamma och då tvingade jag henne att köra upp till mormor så jag, efter tre veckors tid, kunde få tillbaka min mobilladdare.. fick även fika där :D Sen åkte vi hem och då har jag dammsugat för att Felle kanske kommer hit imorrn, sen har jag typ duschat och suttit här i min säng!
Typ min dag..

ajja, godnatt!;*


Time to pretend!

Vad ska jag skriva om? Kul att läsa varje dag om att jag varit skolan eller!?
Sitter i min säng nu och dunkar musik, ska snart dra på mig nå varma kläder och pallra mig ut på en prommis. Sen under kvällen blir det nog att se film, som vanligt nu de senaste dagarna. Nae, men har fastnat för att jag ska se ALLA Beck-filmer :O Skippar dock dom mellan -67 & -94, alltså dom utan Peter Haber!:) Men har ändå 26 filmer att se, jag har då något att göra..de dåliga är att blue water high ligger på sidan:(

grattis unge som fyller 18 idag!;*<3


"godmorgon, vakna nu"

vaknade faktiskt i tid imorse, fick även ett sms just efter jag stängt av väckaren där det stod "godmorgon, vakna nu". HAHAHAH alltså vaddå perfect timing? ;D
Blev även platt hår idag.. asså jag orkar inte, vill ha tillbaka mina lockar:( Kunde gå ute i 20minuter utan att det ens BÖRJADE locka sig :O Annars har väl dagen varit som vanligt, skola och sen tre-bussen hem. Ska snart äta och efter det blir det väl typ att göra samhällsläxan, skriva lite till psykologin och leta fram en dikt till svenskan! förhoppningsvis film oxå(a)


^saknar håret:(

Once again, I return!

Idag orkade jag fan knappt stiga upp imorse, så det blev nästan ett krig med mig själv men tillslut fick jag mig upp. Dock 45 minuter senare än vad jag skulle, men jag hann med bussen iallafall :) Och blev så glad då snön låg kvar imorse, äntligen :$
kylan kan ta sig, men snön vill jag åt!

Efter skolan blev det att åka till ridhuset, tanken var att Nina skulle med och fota men hon glömde totalt bort det:( Hur som hellst gick ridningen super, är riktigt nöjd faktiskt så en lektion som denna hade jag gärna haft bilder på :/
men ajja, hon har fått nå straff hon ska få göra sen så!

Annars ikväll så har jag varit ute på en promenad med hunden, Sandra och hennes pojkvän David. Riktigt trevligt, jag och han hade ganska mycket att prata om så rundan gick fort :D Blev att leka lite med vovven innan jag hoppade i duschen och nu ska jag bara blogga klart sen se film hade jag tänkt!


Angels on the Moon

felle is back!
har varit rätt slö med bloggandet på senaste tiden men de har jag mina anledningar till. i fredags for jag och var med adam osv. drack några öl sen sov jag hos adam. vaknade mellan halv 6 och 8 på morgonen och for på skolan vid 9. sen vid ett for jag julia och myy hem till myy och natta. överföll natta i sängen och sen kladdade jag och julia chokladsås i hela hennes ansikte. sen gömde jag myys täcke. på kvällen kom john, tony blondi m.m. dit, riktigt trevligt sen blev de hem vid typ halv 1-1 tiden.
nu blir de att snart slänga mig i sängen och gråta, näe skoja!

Tävling med Exidus

jaa, idag har jag alltså tävlat med en häst som heter Exidus, i 70cm. Var så nervös när jag satt på han efter uppvärmingen så trodde verkligen att jag skulle spy eller svimma, har ALDRIG haft sån känsla förut :O Kan väl inte säga att det gick bra men jag har lärt mig en del saker efter denna runda. T.ex. att jag ska känna hästen bättre, det här var andra gången jag red honom på fem år. Senast jag red honom var för tre år sedan på en tävling men då var det bara 40cm (a). Även att det inte är lätt att helt plötsligt hoppa en häst när jag rider ponny varje måndag? Visst, jag har hästar hemma, men det är SMÅ hästar! Så det blir ju ändå skillnad.. Så jag ska hålla mig till ponnyerna om jag inte får Exidus på lektion, han är ganska liten han med och har gått på våra lektioner då det inte varit "tillräckligt" med ponnyer.
Så ska försöka få rida han oftare :)

Här är iallafall några bilder fotade av Linn (<-- LÄNK) :)



Och film:

på riktigt, jag flyger hellre av och blir utesluten än att det ska bli såhär...

Dirty Dancer

Ikväll har jag verkligen tagit det lugnt, eller jag har städat oxå. Plockade undan i mitt rum, dammsugade och dammtorkade. Sen la jag mig framför datorn och såg en film, Beck-The Money Man. Blev dock fika mitt i men det gjorde inget :D Har sedan duschat och hämtat upp tvätt + lagt in det i garderoben :)
Ska nu se nå BWH-avsnitt och låta mitt hår torka lite mer innan jag somnar!



Set fire to the rain

Hur länge har vi haft bloggen? Den är relativt ny och vi uppdaterar typ aldrig :O

Glömde ju även säga att biljetten till hockeyn fick vi från skolan, skulle skriva upp oss på en lista och om det blev över 200 så skulle de lottas..men det var ca 160 som skrev ;D Så det blev ju hockey, kom dit då matchen började, och förlorade även :(
Sov sen hos Nina på Atorp!

Idag så hade vi Ergonomi på idrotten, och i slutet kom våran före detta rektor och bjöd oss på saft och bullar :$ nyttigt! Kändes ju bra på en idrottslektion oxå ;) Sen hade vi GKO där vi fortsatte på kalendern som vi gör, jag har har skrivit typ namnsdagar i 2 timmar idag..har då sett nya och konstiga namn oxå. T.ex Engelbrekt, Anselm, Ansgar, Torun och Tiburtius :O Sen är det ingen som har namnsdag den 25 mars..
Fortsatte dagen med multimedia och matte, sen slutade vi!:)

Janina & Felicia i malå


hockey♥

Blev inget skrivet igår, var iallafall ute och red en liten sväng.
Nu sitter jag hemma hos Nina och väntar på henne & Janina, då drar vi på hockey!:]
KOM IGEN NU SKELLEFTEÅ AIK!



a little more time

Försov mig imorse som vanligt..klev upp 06.40 istället för 06.00 så hann med bussen ändå. Kom till skolan och hade då matte, gick faktiskt väldigt bra och jag måste säga att jag jobbar fan fort med musik i öronen :D sen hade vi samhälls, svenska och GKO. På GKOn gör vi en kalender för 2012, i slutet av lektionen skulle vi då kolla igenom varandras och ge tips osv. Något jag verkligen inte tycker om, för då får man andra idéer för att ha kollat på de andras och då vill man bara ta bort sin egen och börja om.. tror jag kanske ska ta och säga det till läraren?

Idag blev det inte att åka till stallet direkt. Utan det blev hem och äta middag, sen fick jag skjuts dit. Skulle vara på en teoriclinic som började halv 7 och där skulle vi löshoppa, det var faktiskt jättekul och blev sjukt taggad på att löshoppa mina hästar någongång, ska snacka mer med Nina om det sen!:)


godnatt!

Like ships in the night

Idag klev jag upp halv 10 och gjorde mig klar för att åka mot Lövånger. En timme senare hämtade pappa mig och vi for, när vi kom dit så blev det lunch och sen efterrätt osv. Åkte hemåt vid ca 4 och jag tror jag nästan sov i bilen, så trött var jag :O Var hemma i ca 1,5 timme innan jag Lina och Sandra drog till ICA och handla lite. Jag köpte nya ljus till min sängbord och en hårspray, även polkagrisstänger för att liva upp julstämningen lite:$
Imorrn blir det skola och sen stallet:)

puss


Champagne Showers

ca 10 dagars sen men bloggade inte bra inte bra.. ajja men vafan!
förra veckan asså inte sen som var nu utan de före så var de ju novemberlov. riktigt skönt, var med natta, my, julia, amanda m.m. var riktigt trevligt hann även med en sväng till btk. där de var fest med massa folk. denna vecka har varit jobbig men igår var nog värst. som tur va så kom beckis och tony och räddade mig! tack! de va jävligt skönt att komma bort från allt.
nu blir de snart en varm dusch sen sängen där jag ska ligga resten av kvällen
F
E
L
I
C
A
K
A
R
L
S
S
O
N

Jag är fast i en ond cirkel

Jag är fast i en ond cirkel

Tårarna rinner ner för kinden men vet inte vart jag ska vända mig, människor överallt med dömande blickar, jag får panik jag snurrar runt i förvirring. Jag börjar springa bara för att komma bort. tänk om han kommer efter och ett leende kommer upp på läpparna jag vänder mig om för att kolla om man fantasi kunde vara verklighet, men lika fort som jag vänder mig om ser jag hur han bara står där. han kollar inte ens mot mig, lika fort försvinner leendet och allt som är kvar är ett rop på hjälp. jag bara springer och springer utan destination, benen orkar snart inte längre men jag ger mig inte. tillslut står jag där, bara helt stilla mitt ute i ingenstans allt jag ser är en bil som kommer mot mig efter vägen. Jag flyr ut i skogen bara för de är det enda jag kan göra. Sätter mig på en sten och ser hur bilen kör förbi. äntligen ensam och ännu mer tårar börjar komma, mobilen vibrerar i sinne. jag tittar bara på den, dolt nummer. Ska jag våga svara? Vem är de? Vad vill den? i förtvivlan trycker jag på svara och herr telefonen sakta mot örat. jag hör min kompis röst med gråt i halsen fråga "vars är du?" jag hittar inte kraften att svara men ändå slinker några få ord ut. "Skogen vid Erikslid" fort som fan lägger jag på. Sen höra jag bilen igen men denna gång stannar den och ut ur bilen kommer min kompis skrikande efter mig. jag springer mot henne och ger henne en stor kram och bara bryter ihop, jag viskar "aldrig igen, aldrig igen ska jag bli kär" samtidigt plockar jag upp telefonen bakom hennes rygg och öppnar ett sms från honom ett ynka ord "förlåt" men de räcker jag är fast igen..


Byafest

Vid fyra kom min kusin hit och tvinga mig att klä mig osv. Drog då till mormor för att sedan dra vidare till byafesten som var i Hebbers, dock hade jag inte planerat det utan det blev som bara en impuls grej :D Åkte bil med Lina och ragga runt lite, till stan osv. Hann hem i ca 30min innan vi drog till Kåge igen för att hämta Sandra. Bestämde oss då för att dra till stan igen och att handla lite på statoil. Och när vi drar därifrån så inser vi att vi har punka...så stod i ca 1,5 timme för att byta däck. Gick så jävla trögt :O Sen tog det fan 50min hem, körde sakta hela vägen!



Kvällens kommentar

då vi står uppe på Vitberget och ser ut över stan säger Albin:
- Det här är ju nästan som Hollywood!

My horses!

Detta inlägg kommer nog bara att handla om hästar eftersom det är det enda jag gjort idag än så länge. Klev upp halv 11 och åt frukost, bytte sedan om och gick ut. Tog först Maja, trodde hon skulle vara jättetaggad för hon kunde INTE stå stilla i stallgången. Men när jag väl kom ut så var hon lugn, hon blev dock rädd för den röda stopskylten ute vid vägen två gånger. Första var som tvärstanna och kasta sig åt sidan, andra blev bara att tvärstanna. Ute i skogen så blev det nog mest skritt och trav, blev lite galopp oxå på hemvägen.

När jag kom till stallet så fick hon stå inne eftersom hon var svettig. Gick och hämtade nästa häst, Sverre, började borsta han osv och när jag skulle borsta hans ben så såg jag att han tappat en sko :( så kunde inte rida honom... istället borstade jag honom lite extra och lekte även frisör. Klippte hans hovskägg och svans lite så det är frächare och snyggare nu (a)

nu blir det duschen!:]


dreams can come true, if you dream enough realistic

Nae, nu måste vi skärpa oss felicia ... så här kan det ju inte vara!? bad update..

Iallafall så har det varit skola idag, precis som vanligt. Tog kvart i fyra bussen hem och när jag väl kom hem så trodde jag att jag var ute låst :( hittade ingen nyckel, men efter ca 15min fick jag reda på att den låg i en låda i ett helt annat skåp än vad den brukar, skitschysst -.-
Ligger nu i min säng och dunkar musik, är hemma själv, tror jag? Ingen har då sagt åt mig att sänka så :D Men ikväll blir det nog att bara vara hemma..får väl se vad som händer. Hoppas dock på en grej eller två... <3

blir nog bra de ändå! =)


seriöst..ta mig tillbaka!

Svagaste länken

Försov mig imorse så åkte med mamma till skolan, kom dock en halvtimme sent.. sen fortsatte skolan bra ända till sista lektionen som var bild. Då jag var tvungen göra om en sak och råka sprätta en massa färg på min tröja, så får se om det går bort i tvätten :/

ikväll blir det bara att ligga i sängen och ta det lugnt..känns som att det behövas. Har för mycket i tankarna just nu och har även haft det sressigt i början av veckan. Så denna kväll är jag nog värd:$

menas typ med att SEX är det som fångar vårat intresse och att det finns överallt, t.ex. i reklamer osv. även om man inte tänker på det


Vaddå dålig uppdatering?

asså fyfan så dålig jag varit på att blogga nu de senaste dagarna, men har fan ganska mycket att göra och det har varit stressigt osv :(

men iallafall
fredag: drog till felicia och sov där
lördag: gjorde oss klara och fick skjuts till atorp och sen vidare till burträsk
söndag: vaknade upp hos janina, for ut med hästarna. Nina följde hit och red + sov här
måndag: skola och ridhuset, Nina följde med hem igen och red, sen stressa till kågemarken och E4an för att hinna med bussen till stan.
idag: skola, hem och rida, promenerat, duchat, sorterat tvätt, stökat undan i mitt rum och nu ska jag sova..
GODNATT!;*

hatar att ladda upp stående bilder men ibland måste man

och detta är en bild från igår


fuck off

låt mig vara nu snälla! tack och hej så äre

look at that body!

sitter just nu hos amanda och väntar på att vi ska ta tre bussen hem till mig där kvällen/natten kommer spenderas. imorgon blir de att dra till burträsk för fulla muggar och skratt! kommer bli kanon. men vet dock inte hur vi ska ta oss dit eller något.. men ajja de löser sig nog.

sitter även och dunkar musik och väntar på att amanda ska kunna komma ur duschen så vi kan hinna med bussen för gör vi intede så är de nog kört tror jag men jag vet inte för jag kan inte bussarna härifrån men ajja de är skogen så tror intede går så många bussar.


Every breath you take

satan så varmt det är här..tänkte bara säga det!:]


10 things i hate about you

Okejokej, blev så att jag drog till medle. Direkt jag kom dit så fick jag frågan om vi skulle till stan, vilken blev så. Hamnade på Atorp hos Myy och Nathalie, kvällen slutade iallafall med att jag låg på toa-golvet i Myys tröja och Nathalies byxor...

Aa, åkte sedan till medle och sov hos Felicia, steg upp imorse och tog en buss till stan och sen vidare till Atorp för att hämta mobilen hos Myy och Natta. Tog bussen in till stan igen för att gå på ICA och handla, köpte även strumpbyxor till typ helgen :D
Tog sen bussen hem till mig och nu sitter vi i soffan nere med min låtsas syster och ser 10 things i hate about you. Sjukt bra film, så borde ta och se den nu (a)


Cheers! I Drink To That

vaknade för ett tag sen och nu har man äntligen fått sig upp, frågan är bara vad händer idag!? försöker få amanda att komma hit men är även välkommen hos adam.. hmm vad ska man göra är frågan!
denna vecka har varit fucking underbar och längtar till helgen redan! kommer bli awesome. ska snart göra lite mat tror jag men vet inte vad? ajja blir något impulsivt kanske.

everybody's changing

Vaknade för ca 1-2 timmar sen men har inte orkat stiga upp, ska nog göra det typ nu?
Ska äta frukost sen ta mig ut och rida båda hästarna, måste fan det nu (a) Sen så får vi se vad dagen bjuder på, är välkommen till Medle så vi får väl se om det blir så ;)


TAGGA♥ TAGGA♥ TAGGA♥ TAGGA♥ TAGGA

som amanda skrev i tidigare inlägg så var vi i stan idag och ja jag gjorde en speciel sak. jag tog hål i naveln och amanda har alla  bilder men dom kommer väl snart dom med! sen var jag i stan med lina, conny och julia for till adam och satt hos honom sen gick vi till anton var där ett tag sen blev de mat och sedan hockey! vann med 4-3 mot stockholm aik bra slut på en perfekt dag!
fick visa legitimation för att ta mig in som ungdom på hockeyn... inte okej alltså men alla som var 18 slapp de i alla fall..
nu ska jag göra mig klar för att sova! hoppas på att amanda snart kommer med bilderna!

Bläääää

För tillfället är jag bara less och orkar typ ingenting..
Känns som att jag knappt bloggat under lovet, men insåg ju att jag gjorde ett inlägg i söndags! Men söndagkväll så var jag med Nina och Janina, vi va i stallet hos chefen, sen drog till mig och skulle egentligen rida/köra mina hästar men då regna det. Så vi fick fika av mamma och även besök av mina kusin och hennes vänner. Packade om lite i min väska och vi drog till Janina och sov där :)

Måndag så åkte vi till stan med Janinas mamma, tog mammas bil och tvättade den på OK så den blev ren...i ca 20 min -.- Vid två tiden så hämtade vi mamma på hennes jobb, for då och handlade, skjutsade hem mamma. Jag bytte om hemma och vi fortsatte låna hennes bil, fick skjuts till ridhuset och red min ridlektion medan dom var hos Hia, sen hem till mig där jag fick byta om osv. Fick skjuts av mamma till Janina där hennes mamma skjutsade oss vidare till Atorp. Där gjorde vi special-kladdkakemuffins osv :]

Idag så vaknade vi upp hos Nina vod 9 tiden tror jag. Klädde oss och fixade osv och tog halv 12 bussen in till stan där vi skulle möta Felicia och Julia, felle skulle göra en speciell sak och det får hon väl tala om själv ;)
Jag följde med Nina hem till henne och medan hon for och jobbade så var jag i lägenheten och väntade på hämtning! :)

Långt inlägg men det duuuug...

Bild från i vintras!


RSS 2.0